Keramisk lakkbeskyttelse med unik formula

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Ved vaskekontroll benytter bilpleiesenteret Drop Off Top Gloss. Dette er et unikt keramisk produkt som tilfører ekstra beskyttelse, avrenning, og glans til allerede behandlede flater. 

Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks, og gir en vesentlig bedre beskyttelse enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag.


Om Rymax

Rymax er et internasjonalt oljeselskap i fra Nederland. Vi er spesialister på olje produkter til auto bransjen og til industri virksomhet. VI har forpliktet oss til å være en av de beste leverandørene av høykvalitetes smøreoljeprodukter. Dette har gitt suksess med god representasjon og vekst i mer enn 60 land. Vår ærgjerrighet til vårt arbeid har gjort det mulig for oss etablere ett oljemerke som både møter og overgår våre kunders forventninger. Gjennom våre tette bånd med våre kunder å ønske om å gi den mest mulige service ved å levere en stor bredde av høy kvalitets oljeprodukter,har gitt oss vår suksess.Dette er det som gjør det lille extra, Dette er det som gjør oss RYMAX!


DP Filtersystem – din leverandør av filter

DP Filtersystem – din leverandør av filter
Dp Filtersystem er et nettverk av filterforhandlere i hele Norge. Sentrallager og administrasjon ligger like utenfor Haugesund. Dp Filtersystem er en av Norges ledende leverandører av filter og filterprodukter til skip, industri og maskinentreprenører.Dp Filtersystem skreddersyr løsninger som passer like godt for store industribedrifter som for en lokal entreprenør. Vårt konsept bygger på  effektiv distribusjon, korrekt informasjon og et bredt produktsortiment.Forhandlersamarbeidet gjør det mulig å dekke store deler av landet. I tillegg vil tilbakemeldinger fra forhandlerne gi oss unike muligheter til å oppdatere våre filter databaser.


KM Fish Machinery

Generations of experience

Generations of experience are behind the technology that has created our position as a world leader in the processing of shellfish.

KM Fish Machinery built the first complete onboard shrimp processing facility. This knowledge was transferred when we were commissioned to build land-based processing facilities, and today from Greenland, across to Bangladesh and down to Australia. 


First Stop

Konseptet First Stop er eid og utviklet av Bridgestone Corp., verdens største dekkprodusent. First Stop er et nettverk av profesjonelle, samarbeidende dekkverksteder, som betjener både privatpersoner og det profesjonelle markedet.

Pr. i dag har First Stop i overkant av 2000 medlemmer i Europa, hvorav 45 i Norge. First Stop kjeden leverer også kjente dekkmerker fra andre produsenter, samt batteri, kjetting og felg.